تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

افزایش سهم حاشیه شهر مشهد از اعتبارات عمرانی شهرداری

  • کد خبر: ۹۱۶۹۲
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۲
افزایش سهم حاشیه شهر مشهد از اعتبارات عمرانی شهرداری
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دست‌کم ۳۰ درصد اعتبارات پروژه‌های عمرانی در حاشیه شهر هزینه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دست‌کم ۳۰ درصد اعتبارات پروژه‌های عمرانی در حاشیه شهر هزینه خواهد شد و ساکنان این مناطق مطمئن باشند که این اعتبارات به‌صورت صددرصدی تخصیص داده می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حسن موحدیان در نشست تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با جمعی از اهالی محله پورسینا بیان کرد: باوجود همه مشکلات و مسائل مالی، شورای ششم در نخستین نشست‌های خود به تعریف پروژه‌های زودبازده ویژه حاشیه شهر و محلات کم‌برخوردار اقدام کرد.

در این نشست همچنین جمعی از اهالی این محله به بیان دیدگاه ها‌ی خود در‌باره مشکلات این محله پرداختند و خواستار تسریع در حل این مشکلات شدند.

تعریض خیابان با ترسیم ساختار مشخص

تعریض خیابان پورسینا، یکی از مسائلی بود که بار‌ها توسط اهالی حاضر در این نشست مطرح شد.
رئیس شورا در پاسخ به این مطالبه گفت: درباره تعریض خیابان پورسینا هم باید ساختاری مشخص مانند بافت آبکوه و عامل داشته باشیم و یک نفر مسئول پیگیری این موضوع باشد تا نتیجه حاصل شود.

تجاری موقت تا زمان ابلاغ طرح تفصیلی صادر شود

یکی دیگر از گلایه‌های ساکنان، الزام آن‌ها به پرداخت بهای تجاری دائم بود؛ موضوعی که همه مدعی بودند امکان پرداخت مبالغ سنگین برای کسب تجاری دائم را ندارند و شهرداری باید با آن‌ها همراهی کند.

موحدیان درباره گلایه شهروندان در این‌باره مبنی بر اجبار آن‌ها به پرداخت بهای تجاری دائم، از شهرداری منطقه خواست تا زمانی که طرح تفصیلی این منطقه و بافت ابلاغ نشده است، برای کسبه تجاری موقت صادر شود.

محله قدیمی و بدون امکانات و زیرساخت‌های اولیه

یکی از اهالی این محله با بیان اینکه این محله با قدمت بیش از ۵۰ سال، از قدیمی‌ترین محلات مشهد است، گفت: با وجود چنین سابقه‌ای، این بافت فاقد امکانات، خدمات و زیرساخت‌های شهری است. وی افزود: در پورسینا هیچ فضای ورزشی و پارک و فضای سبزی وجود نداردو برای گذران اوقات فراغت باید به محله‌های اطراف برویم.

معضل اراضی بزرگ مقیاس

یکی دیگر از اهالی محله از اراضی بزرگ مقیاس به عنوان معضل بزرگ این محله یاد کرد و گفت: یکی از اصلی‌ترین علل کم‌تحرکی در رشد و معضلات حاشیه شهر همین اراضی هستند.

دفاتر تسهیلگری رویکرد فرهنگی‌اجتماعی داشته باشند

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد همچنین در گفتگو با ایرنا گفت: دفاتر تسهیلگری در مشهد باید رویکرد فرهنگی‌اجتماعی داشته باشند و اعتماد مردم را افزایش دهند.

موحدیان افزود: دفاتر تسهیلگری فعال در حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار باید شهروندان را با حقوق خود آشنا و با جلب مشارکت آن‌ها، اعتمادآفرینی کنند.

وی ادامه داد: برای جلب اعتماد مردم باید به نظرات و خواسته‌های آن‌ها عمل شود. از این رو در ابتدای فعالیت شورای ششم در مصوبه‌ای مقرر شد برای ۶۸محله کم‌برخوردار ۶۸۰میلیارد تومان (برای هر محله ۱۰میلیارد تومان) اختصاص یابد.

وی گفت: این مبلغ را دفاتر تسهیلگری با مشارکت مردم برای رفع نیاز‌های محله و طبق خواست ساکنان هزینه خواهند کرد.

موحدیان افزود: دفاتر تسهیلگری در دیگر اموری که نیاز به مشارکت مردم دارد، نظیر واکسیناسیون کرونا باید ورود جدی‌تری داشته باشند. دفاتر تسهیلگری به‌عنوان مشاور و حلقه واسط مدیریت‌شهری و مردم عمل می‌کنند و می‌توانند به‌عنوان نهاد و مرکز توسعه محلات تأثیرگذار باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->